Week 2

7 oktober 2018 - Melbourne, Australië

Alweer een week voorbij , ongelofelijk hoe snel het gaat. En het gaat goed met me. Vorige week donderdag had ik een offday. Ik denk dat het de welbekende cultuurshock was; het gemis van vers brood van 't bakkertje met een goede plak kaas . Tja, dat soort dingen. In plaats van verdrietig in bed te gaan liggen, wegens het gebrek aan vers brood kaas... ;) ben ik mezelf in gaan schrijven bij een YMCE. jaja van dat liedje inderdaad. Te voet 40 minuten heen en 40 minuten terug, maar een sportcentrum waar je u tegen zegt. Zaterdag ben ik meteen gegaan en heb ik mijn eerste yoga les gevolgd. Heel speciaal en heel intens, alhoewel ik als voetbalster niet alles zo perfect na kon doen... haha. Daarna nog even gezwommen in het grote buitenzwembad en toen had ik de pekingeend en knoflookgarnalen er weer afgetraind. Op dit moment lig ik op het strand met een goed boek en pen en papier. Ik merk heel erg aan mezelf dat ik het juist fijn vind om alleen te zijn, iets waar ik in Nederland normaal erg veel moeite mee heb. Zelfs van de mindere momenten deze week heb ik geleerd : een lekker stuk wandelen met een koptelefoon op en het volume op 100 doet wonderen!
See you soon !
X Julia

1. Ann van Bokhoven:
    7 oktober 2018
    Gaaf dat het je zoveel meer brengt als op.kids passen.
  2. Marjo van de ven:
    7 oktober 2018
    Ja Julia zo een off Day hoort bij zo een avontuurlijke reis maar jij bent zo sterk dat je er goed mee om kan gaan geniet van de fijne momenten liefs oma marjo opa ted
  3. Pieternell:
    7 oktober 2018
    Oh Julia super herkenbaar. Je hebt je off day omgezet naar iets positiefs. Veel plezier en geniet van alles.. 😘
  4. H van eik:
    7 oktober 2018
    Lieve schat je doet het super goed en we zeggen alles komt goed dikke kus van ons allebij xxx
  5. Heidy Verspay:
    7 oktober 2018
    Wauw knap Julia, en je ziet er ook top uit zeg, ik zeg lekker genieten van alles dikke knuffel van heidy xx
  6. Nika😍:
    Jou bed ligt goed
  7. Ingrid van Bokhoven.:
    Lieve Julia
    Wat doe jij het goed.
    En ja dat alleen zijn hoe je denkt dat dat je hier in Nederland zo niet fijn was kan nu zomaar even heerlijk zijn. Dat is ook iets dat je moet leren fijn te vinden.
    Ik hoop dat ik het iedere keer voorbij zie komen jou verhaal. Want vind het leuk om te lezen hoe het met je gaat. Nu al benieuwd naar je nieuw verhaal. Groetjes Ingrid